Om Nordic Flames

Nordic Flames startede tilbage i 2012 med Svend Jørgensen i spidsen. Dengang hed selskabet Funktionsdesign. Tilbage i 2012 var sortimentet dog noget anderledes. Fokus var på grilludstyr, dog blev der før i tiden ligeledes forhandlet forskellige ting til hverdagen.

Siden 2012 er der sket meget. Teamet er udvidet betydeligt, og virksomheden relancerede officielt som Nordic Flames i 2017. Alexander Hammergart, er et af de nye ansigter, som har stået for dette – og resultaterne taler for sig selv. Vi tilbyder et velsorteret sortiment, som byder på kvalitet til både Weber og Charbroil griller. Sidst men ikke mindst, så tilbyder vi hurtig og sikker levering til hele Europa.En ting vil aldrig ændre sig, og det er vores vision, vi vil levere det bedste grilludstyr til de bedste priser – og det gør vi.

Vi har ligeledes et fornyet fokus på vores kundeservice og kvalitet. Vi bestræber på at give vores kunder den bedste service, hvor du altid kan få hjælp til netop din problemstilling. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, kan du også kontakte os på vores mail: kontakt@nordicflames.dk

Nordic Flames
Skolegade 4
7130 Juelsminde
CVR: 34615020